Barry Lok BBA

Drummer

IMG_0545
DRUMMER

Meer dan 30 jaar ervaring en meer dan 1.000 optredens gedaan in binnen- en buitenland.

Met drummen begon ik toen ik 15 jaar jong was. Drumles heb ik gevolgd bij Hans Cleuver en Jeroen Zange (drumschool Cleuver).

In 2003 ben ik zelf gestart met doceren. Na een korte periode te hebben gedoceerd bij drumschool Cleuver, ben ik vanuit huis in Zoetermeer begonnen met doceren. Naast het doceren aan particulieren heb ik diverse workshops gegeven aan bedrijven, onderwijsinstellingen en kinderopvangcentra.
In 2006 ben ik geinterviewd door De Slagwerkkrant. Ik kwam in contact met de Slagwerkkrant tijdens het opnemen van een demo voor de band Flexx. Het artikel ging over mijn ervaringen als drummer in de studio.

In 2009 ben ik gaan spelen met Masterwork Cymbals. Deze cymbals bevielen mij erg goed. Zo kwam ik in aanraking met de organisatie van Masterwork Cymbals. Dit heeft geleid tot een “endorsement” bij Masterwork Cymbals. Sinds 2009 ben ik endorser en “Friend” van Masterwork Cymbals. Vandaag de dag ben ik gestopt met het endorsement. 

Op dit moment speel ik met de geweldige band Rockbuster op de bühnes in Nederland en het buitenland. Per 1 mei 2023 ben ik gestopt als drummer bij ABBA Experience.


Als drummer heb ik een aantal bekende artiesten mogen begeleiden, waaronder: artist IMI (RTL4: “My name is Michael”),
Sugar Lee Hooper en Eddie Chatelin (Crazy Rockers).
In 2015 heb ik voor de tweede keer in de Slagwerkkrant gestaan met een advertentie als “Endorser” van Masterwork Cymbals.

In 2018 ben ik gestopt met vertegenwoording van Masterwork Cymbals. Op dit moment ben ik op zoek naar nieuwe endorsements voor alles op het gebied van drums.

Meer informatie? Neem contact met mij op: