Bio - Barry Lok

Ga naar de inhoud

Hoofdmenu:

Bio

Barry als Drummer


Met drummen begon ik toen ik 15 jaar jong was. Drumles heb ik gevolgd bij Hans Cleuver en Jeroen Zange (drumschool Cleuver).

In 2003 ben ik zelf gestart met doceren. Na een korte periode te hebben gedoceerd bij drumschool Cleuver, ben ik vanuit huis in Zoetermeer begonnen met doceren. Naast het doceren aan particulieren heb ik diverse workshops gegegeven aan bedrijven, onderwijsinstellingen en kinderopvangcentra.


Op dit moment geef ik les in mijn studio te Zoetermeer, bij JJ Music House te Zoetermeer en op locatie bij leerlingen thuis. Sinds begin 2015 geef ik ook drumles op het Stanislas College te Delft (VMBO).


Als je een invaldrummer nodig hebt, kan ik worden ingehuurd als invaldocent of invaldrummer. Diverse lessen heb ik al waargenomen, bijvoorbeeld voor Olaf Fase in het Evertshuis te Bodegraven en het Polderhuis te Bergschenhoek. Ook val ik regelmatig in als drummer bij verschillende soorten bands. De laatste band waarvoor ik ben ingevallen, was de band HEADLIFE.


In 2006 ben ik geinterviewd door De Slagwerkkrant. Ik kwam in contact met de Slagwerkkrant tijdens het opnemen van een demo voor de band Flexx. Het artikel ging over mijn ervaringen als drummer in de studio.


In 2009 ben ik gaan spelen met Masterwork Cymbals. Deze cymbals bevielen mij erg goed. Zo kwam ik in aanraking met de organisatie van Masterwork Cymbals. Dit heeft geleid tot een "endorsement" bij Masterwork Cymbals. Sinds 2009 ben ik endorser en "Friend" van Masterwork Cymbals.

Als drummer heb ik een aantal bekende artiesten mogen begeleiden, waaronder: artist IMI (RTL4: "My name is Michael"), Sugar Lee Hooper en Eddie Chatelin (Crazy Rockers).

Naast mijn opleidingen en ervaringen in de drumwereld ben ik opgeleid als bedrijfskundige, docent NT2 en verkoopleider.

In 2015 heb ik voor de tweede keer in de Slagwerkkrant gestaan met een advertentie als "Friend" van Masterwork Cymbals. 
Copyright 2017. All rights reserved.
Terug naar de inhoud | Terug naar het hoofdmenu